Tűzoltósági hírek

2022.12.29. 19:00

Kéménytűz volt Nemesvámoson, gáz szivárgott Várpalotán

A Veszprém megyei tűzoltók több esethez is kivonultak szerdán.

Forrás: illusztráció

Meggyulladt a kéményben lerakódott korom tegnap Nemesvámoson. Emellett két műszaki mentéshez vonultak az egységek.

Gázszagot éreztek egy lakásban a várpalotai Korompay utcában. A helyszínre riasztott pétfürdői hivatásos tűzoltók két gázpalackot találtak az ingatlanban, egyiket a gáztűzhelyre bekötve és egy másik tartalékot. Az egység megállapította, hogy a tartalék gázpalackból szivárog a gáz, ezt levitték a ház elé, a lakásban pedig szellőztettek. Személyi sérülés nem történt. 

Letért az útról, és felborult egy személyautó a 8-as főút Ajka-Bakonygyepes és Devecser közti szakaszán. A műszaki mentést végző ajkai tűzoltók áramtalanítást követően kerekeire állították a gépkocsit. Az autóban csak annak vezetője tartózkodott, aki megsérült. 

Begyulladt a lerakódott korom a nemesvámosi József Attila utca egyik családi házának kéményében. A veszprémi hivatásos tűzoltók megtisztították a kéményt, és felhívták a tulajdonos figyelmét arra, hogy hívjon kéményseprőt. Személyi sérülés nem történt. - veszprem.katasztrofavedelem.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!