Nem éleztetni akart

2022.12.20. 14:00

Késsel jelent meg a szomszéd ajtajánál a 60 éves férfi

A Veszprém Megyei Főügyészség a letartóztatását indítványozta annak a 60 éves férfinak, aki december 15-én késő éjszaka az egyik Balatonalmádi környéki faluban késsel a kezében jelent meg a szomszédjánál, majd a neki ajtót nyitó férfi felé szúró mozdulatot tett.

Veszprém Megyei Főügyészség

Forrás: Pexels.com

A megalapozott gyanú szerint az elkövető este tizenegy óra körül a kerítésen át bemászott a szomszédja udvarára, majd a kezében egy 20 centiméter pengehosszúságú késsel a lakóház ajtajához ment és azon dörömbölni kezdett.
Amikor a szomszéd ajtót nyitott és megkérdezte a gyanúsítottat, hogy mit keres ott, a férfi minden szó nélkül szúró mozdulatot tett az előtte álló sértett felé. Szomszédja erre védekezésül kétszer megütötte, majd földre vitte az ütéstől megtántorodott elkövetőt, és a rendőrök kiérkezéséig a földön tartotta.
A Veszprémi Járásbíróság nyomozási bírója az ügyészség indítványával egyetértve, a bűnismétlés veszélye miatt egy hónapra elrendelte a magánlaksértés bűntettével és súlyos testi sértés bűntettének kísérletével gyanúsított férfi letartóztatását. A végzést minden érintett tudomásul vette, így az végleges. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!