Rendőrség

2023.01.25. 17:00

Lopta a gázolajat a Várpalota környéki buszsofőr

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként kihallgatták a 36 éves, Várpalotához közeli kistelepülésen élő férfit.

Forrás: police.hu

Üzletszerűen elkövetett sikkasztás vétség meglapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon egy 36 éves Várpalota környéki lakossal szemben. Az eljárás adatai alapján a férfi hivatásos gépjárművezetőként dolgozott egy cégnél, és 2022 decemberétől több alkalommal a munkaeszközként rendelkezésére bocsátott autóbusz tankjából gázolajat lopott.

A tettest január 22-én éjszaka munkatársai érték tetten Balatonfűzfőn, majd értesítették a rendőrséget. A kiérkező egyenruhások a férfit a helyszínen elfogták, majd előállították a Balatonalmádi Rendőrkapitányságra. A kihallgatás során elismerte a bűncselekmények elkövetését. Elmondása szerint a gázolajat egy általa összeállított eszközzel lopta, melyet a rendőrök lefoglaltak – írja a police.hu. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!