Pusztítás

2023.01.25. 18:00

Részegen randalíroztak a lányok egy alsóörsi szállodában

Garázdaság és becsületsértés vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség azzal a két lánytestvérrel szemben, akik 2022 augusztusában ittasan randalíroztak egy alsóörsi szállodában, majd a kiérkező rendőröket szidalmazták, sértegették.

Veszprém Megyei Főügyészség

A vádirat szerint a két, 18 és 22 éves lány tavaly augusztus végén a szálloda vendége volt, és éjfél körül, leittasodva előbb a hotel területén parkoló autókat ütötték, rugdosták, majd asztalokat és székeket dobáltak, rugdaltak, leszakították a kerítésre kihelyezett molinót, miközben hangosan kiabáltak és ordítoztak. A hotel egyik alkalmazottja rájuk szólt, mire a vádlottak próbálták megütni a férfit, az idősebb nő pedig egy alkalommal meg is rúgta, miközben hangosan szidalmazták. A két lány a kiérkező rendőrökkel is agresszíven viselkedett, durva, trágár szavakkal szidalmazta, becsmérelte őket. Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalát és abban közérdekű munka büntetés kiszabását indítványozta a duhaj nővérekkel szemben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!