24 óra krónikája

2023.02.02. 08:19

Ittasan, jogsi nélkül vezette a munkagépet - aztán Litéren megállították a rendőrök

A járőrök 2023. február 1-jén 9 óra 30 perc körül Litéren igazoltattak egy munkagéppel közlekedő 37 éves Tolna vármegyei lakost.

Illusztráció

Forrás: rendőrség

A sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, és a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult - írja a police.hu. A járőrök megállapították továbbá azt is, hogy a férfi egyáltalán nem rendelkezik vezetői engedéllyel. A rendőrök ezt követően további mintavételre előállították, és a mért értéknek megfelelően közigazgatási bírsággal sújtották. Az engedély nélküli vezetés miatt pedig szabálysértési eljárást indítottak vele szemben.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és három anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és tíz személyt fogott el, közülük négyet az ellenük kiadott körözések alapján. Tizenhárom embert állítottak elő, köztük ötöt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!