Rendőrségi hírek

2023.02.21. 18:00

Nemesszalókon fogták el a rendőrök a pápai körözött férfit

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és öt anyagi kárral végződő baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány nyolc személyt fogott el, közülük egy embert az ellene kiadott körözés alapján. Négy főt állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök február 20-án délután Nemesszalók belterületén igazoltattak egy 22 éves pápai lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Pápai Rendőrkapitányság és a Veszprémi Törvényszék büntetés-végrehajtási csoportja elfogatóparancsot bocsátott ki szabálysértési elzárás miatt. A járőrök a körözött személyt ezután elfogták, majd előállították, és a Veszprém Vármegyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe szállították – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!