Rendőrségi hírek

2023.03.21. 12:00

A várpalotai férfi olyat tett, amit engedély nélkül nem szabadott volna

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: Illusztráció/rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és négy személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Négy embert állítottak elő, köztük hármat bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. március 20-án délelőtt Várpalotán igazoltattak egy járműszerelvénnyel közlekedő 40 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi nem rendelkezik a járműszerelvénnyel való közlekedésre jogosító engedéllyel. A járőrök a sofőrt ezután előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, és ellene engedély nélküli vezetés szabálysértés elkövetése miatt eljárást kezdeményeztek - írja a police.hu. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!