Rendőrségi hírek

2023.03.23. 11:00

Éjszaka kapták el az ittas vezetőt egy Veszprémhez közeli kistelepülésen

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: Rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány egy főt vett őrizetbe és öt személyt fogott el, közülük kettőt az ellenük kiadott körözések alapján. Tizennyolc személyt állítottak elő, köztük kettőt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést egy esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. március 22-ére virradó éjszaka egy Veszprémhez közeli kistelepülésen igazoltattak egy 50 éves helyi lakost, aki személygépkocsival közlekedett. Az intézkedés során a sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, melyet a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat alátámasztott. Az egyenruhások a férfit ezután elfogták, majd további mintavételre előállították, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!