Rendőrségi hírek

2023.03.20. 12:00

Ittas sofőr rendőrkézen, Alsóörsön igazoltatták a rendőrök

Az elmúlt 72 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: Pexels.com

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök egy halálos kimenetelű, hét személyi sérüléssel járó tizenegy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány tizenegy főt fogott el, közülük tíz embert bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Harminckét személyt állítottak elő, köztük kilencet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést hét esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. március 19-én hajnalban Alsóörsön állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, melyet a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat alátámasztott. Az egyenruhások a Szabolcs-Szatmár-Bereg vármegyei 57 éves férfit további mintavételre előállították, és ellene ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást kezdeményeztek - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!