Felfoghatatlan tragédia

2023.03.14. 07:00

Meghalt egy ötéves kisfiú Várpalotán (frissítve)

Felfoghatatlan, ami a kis Benjaminnal történt – ezt mondták a helyszínen a szomszédok, illetve ismerősök kedd reggel.

Kovács Erika

Forrás: rendőrség

Felidézték, szirénázva érkezett a mentőautó a kisfiúhoz, akin sajnos már nem tudtak segíteni. 

Úgy tudjuk, az anya egyedül, nevelőanyaként gondozta a három kisgyereket. Velük élt egy nagyobb fiú is, aki az ismerősök elmondása szerint a sajátja volt. 

A lakás ablaka, ahol a tragédia történt
Fotós: Kovács Erika/Napló

Amikor a helyszínen jártunk, ez a fiú összetörten nyitott ajtót, és nem kívánt beszélni semmiről. 

Az ismerősök azt is elmondták, hogy a családdal élt egy kiskutya, amelyet nagyon szerettek, sokat sétáltatták. Az anyáról elmondták, gondos szülő volt, mindent megtett a gyerekekért. 

Információink szerint a kiskutya nyakörvével játszhatott a gyerek, ami valahogy a nyakára került, ez okozhatta a tragédiát. Úgy tudjuk, a mentők másfél órán keresztül próbálták a gyermeket újraéleszteni.

Fotós: Kovács Erika/Napló

KORÁBBAN ÍRTUK:

Különös körülmények között lett rosszul egy ötéves kisfiú Várpalota belvárosában, egy társasházban, ezért orvost hívtak hozzá, erről érkezett bejelentés a rendőrségre március 13-án este – erősítette meg értesülésünket Bartók Judit vármegyei rendőrségi szóvivő. 

Azt mondta, a mentők sokáig küzdöttek a gyermek életéért, de sajnos már nem tudták megmenteni. 

A kisfiú halálának körülményeit a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság foglalkozás körében elkövetett, halált okozó gondatlan veszélyeztetés gyanúja miatt, büntetőeljárás keretében vizsgálja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!