Évértékelő

2023.03.10. 14:00

Mérlegen a tűzoltóság: mindent végrehajtottak

Maradéktalanul végrehajtotta a feladatokat tavaly is a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság (VVKI) – közölte Dányi Béla tűzoltó dandártábornok, vármegyei igazgató a VVKI-nál tartott évértékelőjében Veszprémben március 8-án, melyen részt vett mások mellett Dékány Balázs rendőr ezredes, vármegyei rendőrfőkapitány is.

Kovács Erika

Maradéktalanul végrehajtotta a feladatokat tavaly is a Veszprém Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság – közölte Dányi Béla tűzoltó dandártábornok, vármegyei igazgató évértékelőjében Fotó: katasztrófavédelem

Dányi Béla igazgató kiemelte, tavaly 648 tűzeset, 1384 műszaki mentés történt a vármegyében, mely országos szinten nem számít kiugrónak. Nyáron a forróság miatt 249 szabadtéri tűz keletkezett. 

Az igazgató beszélt a képzésekről és gyakorlatokról, az igazgatóság gazdasági eredményeiről, valamint a hivatali, ellenőrzési és kommunikációs tevékenységről is. Méltatta és megköszönte a katasztrófavédelem tevékenységét kiegészítő önkéntesek és együttműködő partnerek, társszervek munkáját, majd kitért az idei feladatokra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!