Rendőrségi hírek

2023.03.06. 13:00

Négy elfogatóparancs volt érvényben a Balatonfüreden elfogott férfi ellen

Az elmúlt 72 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: Pexels.com

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és hat anyagi kárral végződő közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. Három főt vettek őrizetbe és tizenhat személyt fogtak el, közülük hetet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Harminchárom embert állítottak elő, négyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést öt esetben hajtottak végre.

A járőrök március 4-én délelőtt Balatonfüreden igazoltattak egy 39 éves nagyvázsonyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Rendőrkapitányság négy elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a korábban rá kiszabott pénzbírságokat nem fizette be. Később az illetékes járásbíróság a büntetést elzárásra változtatta, azonban annak letöltését sem kezdte meg. Az egyenruhások a körözött személyt ezután előállították a Balatonfüredi Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították – írja a police.hu.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!