Evett, ivott, lopott

2023.03.10. 21:00

Rendőrkézen a Balaton-parti ingatlanokat fosztogató férfi (videó)

Üzletszerűen elkövetett lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Balatonalmádi Rendőrkapitányságon egy 54 éves székesfehérvári lakos ellen - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Forrás: illusztráció

Mint írják, az eljárás adatai alapján a férfi 2022 szeptemberétől egy balatonalmádi és több balatonakarattyai nyaralóba tört be. 

Az ingatlanokban talált élelmiszereket helyben elfogyasztotta, és azokból összesen közel 200 ezer forint értékben többek között fejlámpát, távcsövet, késeket és egy kerékpárt is ellopott.

A tettes ellen a Balatonalmádi Rendőrkapitányság elfogatóparancsot bocsátott ki, majd 2023. március 9-én délután az egyenruhások Pákozdon elfogták. Ezután előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. Az elkövetőt a Gárdonyi Rendőrkapitányság is körözte magánlaksértés és egyéb bűncselekmények elkövetése miatt. 

A rendőrök a férfit őrizetbe vették és kezdeményezték az illetékes ügyészségen letartóztatásának indítványozását.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!