Őrizetbe vették a rendőrök

2023.03.27. 08:07

Soha nem tanult vezetni, mégis a kormány mögé ült a férfi

Az elmúlt 72 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

police.hu

Forrás: Illusztráció/rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 72 órában a rendőrök négy személyi sérüléssel járó és tizenhét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három főt vett őrizetbe és tizenhárom személyt fogott el, közülük tízet bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Huszonkilenc embert állítottak elő, köztük tízet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést nyolc esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. március 24-én délután Noszlop belterületén igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 30 éves ajkai lakost. Az intézkedés során a sofőr nem tudta átadni a rendőröknek a vezetői engedélyét, ugyanis egyáltalán nem rendelkezett azzal. Ezután az egyenruhások a férfit elfogták, majd előállították az Ajkai Rendőrkapitányságra, és engedély nélküli vezetés miatt szabálysértési őrizetbe vették - tájékoztatott a rendőrség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!