A rendőrségen kötött ki

2023.04.27. 12:00

Erősre itta magát egy férfi a Balaton-parti fesztiválon

Nyilvános rendezvényen elkövetett garázdaság bűntette miatt emelt vádat a Tapolcai Járási Ügyészség azzal a 40 éves férfival szemben, aki tavaly nyáron egy helyi rendezvény alkalmával a résztvevőkkel kötekedett, majd bántalmazta a biztonsági őröket az egyik Balaton-parti faluban.

Veszprém Vármegyei Főügyészség

Forrás: Pexels

A vádirat szerint az elkövető 2022. augusztus 7-én délután egy fesztiválon ittasan kiabált, mindenkivel verekedést akart kiprovokálni, mire a rendezvényt biztosító cég munkatársai figyelmeztették, ám ez eredménytelen maradt. A vádlott ezek után a biztonsági őrökkel kezdett kiabálni, ütött, rúgott feléjük, és el is találta őket, de sérülést nem okozott A biztonsági szolgálat emberei nem veszítették el nyugalmukat a férfival szemben, aki ennek ellenére nem hagyott fel az erőszakos viselkedésével, sőt még kiérkező rendőrökkel is indulatosan viselkedett. Az ügyészség a vádiratában tárgyalás mellőzésével büntetővégzés meghozatalára és abban felfüggesztett börtönbüntetés kiszabására tett indítványt a Tapolcai Járásbíróságnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!