24 óra krónikája

2023.04.12. 08:21

Ittas külföldi sofőrt fogtak a veszprémi rendőrök

A járőrök 2023. április 11-ére virradó éjszaka Veszprémben igazoltattak egy személygépkocsival közlekedő 41 éves külföldi állampolgárt - olvasható a Veszprém vármegyei rendőrség közösségi oldalán.

Mint írják, az intézkedés során a sofőrnél felmerült az ittasság gyanúja, melyet a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat alátámasztott. A járőrök a férfit ezután további mintavételre előállították, és ittas járművezetés gyanúja miatt ellene büntetőeljárást kezdeményeztek.

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök három személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány három főt fogott el, valamennyiüket bűncselekmény elkövetésén érték tetten. Öt személyt állítottak elő, köztük egy embert ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést négy esetben hajtottak végre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!