Rendőrségi hírek

2023.04.18. 12:00

Szabálysértési elzárás miatt körözték, a veszprémi rendőrök elfogták

Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: Rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két főt vett őrizetbe és két személyt fogott el, közülük egyet az ellene kiadott körözés alapján. Hét embert állítottak elő, köztük kettőt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. április 17-ére virradó éjszaka Vilonyán igazoltattak egy 47 éves ádándi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Siófoki Járásbíróság elfogatóparancsot bocsátott ki, mivel a rá kiszabott szabálysértési pénzbírságot elzárásra változtatta az illetékes járásbíróság, és annak letöltését nem kezdte meg. Az egyenruhások a férfit ezt követően előállították, majd a Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították - írja a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!