A mélybe akart ugrani

2023.05.18. 16:24

Az életét eldobni készülő fiatal nőn segítettek a veszprémi rendőrök

A rendőrségre május 17-én 17 óra 5 perckor érkezett lakossági bejelentés, hogy Veszprémben, a Szent István völgyhídnál egy nő önkezűleg akar véget vetni életének, a mélybe akar ugrani - tudtuk meg Bartók Judit rendőrségi szóvivőtől.

Kovács Erika

A gépkocsizó járőrök a híd felé gyalogosan közlekedő lányt meg akarták állítani, aki a rendőröket meglátva és meghallva elfutott előlük. 

Cserháti Rebeka Hajnalka rendőr őrmester a járőrautóból kiszállva a kőfal végénél lévő ösvény irányába futott a lány után, míg Vig József rendőr zászlós autóval próbálta egy másik útvonalról elérni a fiatalt. 

A rendőrnő a szakadék felé szaladó lányt utolérte, és határozott fellépéssel karjánál fogva visszahúzva megakadályozta őt abban, hogy végzetes lépésre szánja el magát. 

A járőrnő folyamatosan szóval tartotta a lányt, igyekezett megnyugtatni, majd gyalogosan a rendőrautó irányába kísérte, ahol már a járőrtárs is segítséget nyújtott. 

A hűvös időjárásra tekintettel a szolgálati gépkocsiba ültették a fiatalt, majd a helyszínre érkező mentőknek átadták, akik őt kórházba szállították.

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!