Bántalmazás Várpalotán

2023.05.18. 21:00

Ételosztásnál balhéztak össze

Garázdaság és könnyű testi sértés vétsége miatt emelt vádat a Veszprémi Járási Ügyészség egy 2023 márciusában Várpalotán, a szociális szolgálat ételosztásánál történt bántalmazás miatt.

A vádirat szerint a 42 éves férfi az élettárásával ment ebédelni a szociális szolgálat épületébe, ahol azután a sértett is megjelent - írja közleményében a Veszprém Vármegyei Főügyészség. 

A vádlott és élettársa, valamint a nő között szóváltás támadt, amely addig fajult, hogy a férfi odament a sértetthez, aki éppen vizet töltött magának, kiverte a kezéből a poharat, majd háromszor arcon ütötte, melynek következtében a nő elesett és a hátát egy asztalba ütötte. 

Az ügyészség a vádiratában az elkövetővel szemben börtönbüntetés és közügyektől eltiltás kiszabására tett indítványt azzal, hogy a különös visszaesőnek minősülő férfi a szabadságvesztés büntetésből feltételes szabadságra nem bocsátható.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!