A rendőrök elfogták

2023.05.30. 19:00

Ittasan motorozott és vezetői engedéllyel sem rendelkezett a Füreden elkapott férfi

Az elmúlt 4 nap rendőri intézkedései Veszprém vármegyében.

Forrás: rendőrség

A Veszprém Vármegyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 4 napban a rendőrök nyolc személyi sérüléssel járó és tizenhét anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány négy főt vett őrizetbe és tizenkilenc személyt fogott el, közülük tizenhét főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten, harmincöt embert állítottak elő, köztük tizenötöt ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést hat esetben hajtottak végre.

A járőrök 2023. május 29-én éjszaka Balatonfüreden igazoltattak egy motorkerékpárral közlekedő 35 éves dunaújvárosi lakost. Az intézkedés során, megállapítást nyert, hogy a férfi vezetői engedéllyel nem rendelkezett, valamint felmerült nála az ittasság gyanúja, melyet a vele szemben végzett alkoholszondás vizsgálat alátámasztott. A járőrök a sofőrt ezután további mintavételre előállították, és ittas járművezetés gyanúja miatt ellene büntetőeljárást, valamint engedély nélküli vezetés miatt vele szemben szabálysértési eljárást kezdeményeztek - írja a police.hu. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!