A rendőrség a lakosság segítségét kéri

2023.06.05. 12:46

Eltűnt egy fiatal lány - ki tud róla?

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai a lakosság segítségét kérik a lány megtalálása érdekében.

A Veszprémi Rendőrkapitányság eljárást folytat az ismeretlen helyen tartózkodó Dányi Dorina Valéria,a bakonyoszlopi lakásotthonban élő fiatal eltűnése ügyében - írja a police.hu.

A 17 éves lány a lakásotthonból engedély nélkül volt távol, amikor az egyik fővárosi befogadó otthonba szállították, ahonnan 2023. június 4-én ismételten engedély nélkül távozott. Azóta holléte ismeretlen, a felkutatására tett rendőri intézkedések eddig eredményre nem vezettek.

Dányi Dorina Valéria körülbelül 160 cm magas, vékony testalkatú, hosszú festett fekete hajú, kék szemű, szemüveges.  

Forrás: rendőrség

A Veszprémi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnése körülményeiről információval rendelkezik, jelentkezzen a Veszprémi Rendőrkapitányságon személyesen (Veszprém, Bajcsy-Zsilinszky Endre utca 2.) vagy hívja a 06-88-428-022-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett bejelentést tehet a nap 24 órájában elérhető 06-80-555-111-es Telefontanú zöldszámán, valamint a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!