Saját magát tette hűvösre

2023.06.04. 07:55

Részegen lopta el saját autóját egy férfi, de nem emlékezett rá, és rendőrt hívott

Ellopta részegen saját autóját egy férfi Balatonalmádiban, amire két barátjával együtt nem emlékezett, rendőrt hívott, végül a hűvösön kötött ki, mondta el Csontos Dávid helyi vendéglős a nem mindennapi sztorit, amitől dőlni lehet a nevetéstől, de nagy tanulsága is van.

Kovács Erika

 

– Zoli, nevezzük így a férfit, hajnal négy körül jött a vendéglőmbe, két egyenruhás társaságában. Nem volt szomjas, de mérges annál inkább, mert tegnap éjjel vagy ma hajnalban ellopták az autóját! Profi tolvajok lehettek, mert az indítókártya Zolinál volt végig, most is azt szorongatta, kezdi a történetet Dávid, majd felidézte, a férfit este nyolc körül látták először a vendéglőben. Két cimborájával érkezett, a közeli parkolóban tették le a verdát, egy márkás sportautót. Ittak, mintha nem lenne holnap. Hajnalban aztán nem találták az autót, mondták, valaki elkötötte. 

– Azért érkeztek hajnalban a rendőrök a vendéglőbe, hogy tudunk-e valamiről, hallottunk-e valamit, esetleg van-e kamerafelvételünk, amin látszik a parkoló? Volt felvétel, amit átadtunk az egyenruhásoknak, részletezi tovább Dávid. A felvételen három férfi látszott éjfél körül, akik részegen dülöngéltek a csúcsjárgány mellett, kicsit matattak, majd beszálltak és elindultak. A kép elég homályos volt, de a nyomozók kiszúrtak pár részletet, és feltették a kérdést: „Kedves Zoltán! Ez nem maga? Ezek nem a maga cimborái? – De, de igen…” – válaszolta Zoltán.

Szóval a férfi úgy berúgott, hogy ellopta a saját autóját, majd rendőrt hívott. Odébb állt vele, mert tudta, sok a kamera, és nem akarta, hogy látsszon, amikor buli után részegen ül a volán mögé. A történtekre később viszont sem ő, sem a barátai nem emlékeztek. A nevetés után aztán megváltozott a hangulat, sőt, Zoli csuklójára még csinos karperec is került, amikor beültették a rendőrautóba. – Tudom, lerágott csont, de tényleg ne vezessen senki részegen, illetve akkor, ha egy pohárral is ivott! – zárta a furcsa esetről szóló beszámolóját Dávid. 

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!