Halálos késelés

2024.06.11. 15:50

Gyilkosság Veszprémben: megdöbbentette az embereket a tragédia (videó)

Szörnyülködnek és nem tudnak napirendre térni a borzalmas tragédia felett a környéken élők. Saját unokája több szúrással halálra késelte a nagymamáját vasárnap este Veszprémben.

Kovács Erika

Rendőrségi helyszínelés a tragédia után. A környéken élőket mélyen megdöbbentette az eset

Fotó: Kovács Erika/Napló

Az emberek arról is beszéltek, az asszony rendkívül fiatalos volt, autót vezetett, sokat segített a Veszprém környékén élő lányának is. Úgy tudjuk, a tragédia vasárnap hajnalban történt. A fiatalember külföldön dolgozott, s Ausztriában egy közúti ellenőrzésnél látták meg a rendőrök, hogy az illető ellen elfogatóparancs van érvényben, amit a tragédia után azonnal kiadtak a rendőrök. Az igazoltatáskor azonnal el is fogták őt. Hazahozatala több napot vesz igénybe, amelyről szintén írunk. 

Arról nincs tudomásunk, hogy a tragédia miért történhetett, ugyanis a fiatalember korábban nagyon jó kapcsolatban volt a nagymamájával. Értesüléseink szerint kiskorában is sokat voltak együtt. Úgy tudjuk,  fiatalember felszolgálóként dolgozott külföldön. 

Felvétel a rendőrségi helyszínelést követően
Fotó: Kovács Erika/Napló

Jártunk az elhunyt asszony Veszprém környékén élő lányánál, illetve a közelében élő lányánál is – aki tudomásunk szerint rátalált az asszonyra –, azonban egyik nővel sem tudtunk beszélni. A környéken élőket mélyen megdöbbentette az eset, Varga Borbála nyilatkozott is a veol.hu-nak róla: 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!