baleset a 82-esen

2017.09.16. 13:18

Két személykocsi ütközött Veszprémvarsánynál

Érintőlegesen összeütközött két személygépkocsi a 82-es főút Bakonyszentkirály és Veszprémvarsány közötti szakaszán szombaton a déli órákban.

veol.hu

Forrás: illusztráció

A két jármű egymástól mintegy 350 méteres távolságban állt meg. A műszaki mentést végző pannonhalmi hivatásos tűzoltók áramtalanították az autókat – tudtuk meg a katasztrófavédelemtől.

Az első hírek szerint egy ember megsérült a balesetben, amelynek helyszínén váltakozó irányban, egy sávon halad a forgalom.

A police.hu információi szerint közúti közlekedési baleset történt 2017. szeptember 16-án 11 óra 50 perc körül a 82-es számú főút 38. kilométerszelvényénél, a rédei elágazó és Veszprémvarsány között. Eddig ismeretlen okok és körülmények között két autó érintőlegesen ütközött. A balesetben az elsődleges információk szerint egy személy sérült meg. Az érintett útszakaszon a helyszínelés és a műszaki mentés idejére rendőri irányítás mellett, félpályán haladhat a forgalom.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!