öt hatóság volt a nyomában

2017.11.20. 20:00

Balesetet okozott és elfutott a helyszínről a többszörösen körözött férfi

A várpalotai rendőrök elfogták a közlekedési baleset okozóját, aki elmenekült a helyszínről, tudtuk meg Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

A jelenlegi adatok szerint bejelentés érkezett a rendőrségre arról, hogy közlekedési baleset történt Pétfürdőn. A sértett a Berhidai úti

vasúti átjáró tilos jelzésénél várakozott járművével, mikor a mögötte érkező gépjármű hátulról nekiütközött. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy az okozó jármű vezetője a balesetet követően az általa vezetett járműből kiugrott, majd a helyszínről elfutott. A várpalotai járőrök néhány perc elteltével a településen elfogták a férfit, aki hamis személyi adatokkal próbálta a rendőröket

félrevezetni. A férfit előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, ahol megállapították személyes adatait, melyből kiderült, hogy a 33 éves alcsútdobozi illetékességű férfit öt hatóság is körözte.

A székesfehérvári és a várpalotai rendőrkapitányságok azért rendelték el a férfi személyi körözését, mert a korábban elkövetett szabálysértés miatt meg nem fizetett pénzbírságot a bíróság elzárásra változtatta át, a Székesfehérvári Járásbíróság közokirat-hamisítás vétsége, a Veszprémi Járásbíróság segítségnyújtás elmulasztása bűntette, valamint a Várpalotai Rendőrkapitányság kerítés bűntette miatt rendelte el körözését. A férfit őrizetbe vétele miatt a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították a várpalotai rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!