hét ember halt meg a balesetben

2019.03.11. 19:04

„Bennégett a húgom és családja az autóban” – Megszólalt az egyik áldozat Veszprém megyei rokona

Felfoghatatlan tragédia, ami történt: fiatal húgom és sógorom, valamint a kilenc éves unokaöcsém is meghalt a szörnyű balesetben, valamennyien bennégtek az autóban!- Ezt mondta összetörten az egyik áldozat Veszprém megyei testvére.

Kovács Erika

Végig zokog, sír a megrendült nő beszélgetésünk alatt, aki az egyik áldozat húga. Kéri, nevét, lakhelyét ne írjam le. Felidézi, vasárnap délelőtt látta a hírt a szörnyű mezőörsi balesetről, ami nagyon megrendítette. Aztán nemsokára felhívta egy rokona, és azt mondta neki, „őszinte részvétem!”

A nő nem tudta, miért mond neki ilyet, de hamar megtudta a szörnyű igazságot, 38 éves nővére és családja meghalt autóbalesetben. Ő először letette a telefont, mert nem akarta elhinni, amit hall, aztán azonnal visszahívta rokonát, aki a rendőrségnek is átadta a telefon, így a nőnek ők is elmondták, hogy meghalt a család.

–Nem lehet felfogni ezt, korábban két testvéremet már elvesztettem, borzalom, ami nálunk történt! – mondta zokogva a nő. Beszélt arról is, hogy vasárnap a család egy rokonnal és egy ismerőssel a győri kórházból tartott hazafelé Kisbérre, ahol testvére betegsége miatt ellenőrzésen jártak. A kilenc éves kisfiú nagyon ragaszkodott szüleihez, sosem hagyták magára, ezúttal is velük ment. – Látja, mit okoznak azok, akik felelőtlenül közlekednek, örökre tönkretesznek családokat! Dühös, mérges, tehetetlen vagyok, mondta zokogva az áldozat testvére.

A rendőrség a hét áldozattal járó balesetről közölte: halálos közúti közlekedési baleset történt március 10-én, 10 óra 14 perckor a 81-es számú főúton, a Mezőörs és Kerékteleki leágazó között. Egy Opel típusú személyautó vezetője előzés közben elvesztette uralmát a járműve felett és áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy Audival. Mindkét jármű kigyulladt.

 

Kiemelt képünk illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!