lopás

2019.05.12. 12:12

Betört egy veszprémi boltba, még a helyszínen elkapták

Lopás vétség kísérlet miatt indult büntetőeljárás egy 35 éves magyarhomorogi férfi ellen, a Veszprémi Rendőrkapitányság befejezte az ügyben folytatott vizsgálatot.

police.hu

Fotó: police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2019. április 26-án késő este, hogy Veszprém belvárosában egy boltba betörtek. A helyszínre irányított körzeti megbízottak észlelték, hogy a bejárati ajtó egyik üvegkazettáját betörték, az elkövető pedig még az üzlethelyiségben tartózkodik. A tetten ért 35 éves magyarhomorogi lakost a helyszínen elfogták, ruházatának átvizsgálása során pedig hátitáskájában egy nyolcezer forint értékű, árcédulával ellátott, a bolt árukészletéből származó pénztárcát találtak. A férfit előállították a megyeszékhelyi rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki lopás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt és elrendelték őrizetbe vételét.

A nyomozás vizsgálati szakaszában a Veszprémi Rendőrkapitányság a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügyben keletkezett iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!