a Torna-patakban

2018.11.10. 14:30

Egy holttestet találtak Ajkán, a patakban (frissítve)

Egy ötven év körüli férfi holttestét találtak Ajkán, a Torna-patakban, pénteken, olvasónk tájékoztatása szerint. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika

Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens megkeresésünkre a történtek kapcsán elmondta, a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Eszerint bűncselekmény gyanúja nem merült fel. Szolgainé Soós Gabriella alezredes, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság képviseletében azt közölte, hogy az ajkai tűzoltók segítettek a test kiemelésében.

Úgy tudjuk, egy magánszemély jelezte az esetet a rendőrségnek.

 

Fotó: Kovács Erika

Frissítés:

-Az édesapám volt, ezt mondta egy megrendült fiatalember, amikor a helyszínre érkeztünk. A fiatal barátaival együtt jött a patak partjához, nagyon szomorúan nézte a vizet, nem tudta, mi történhetett, és nem nem is kívánt beszélni semmiről.

-Mélyen megdöbbentett az eset, ezt mondta egy asszony neve mellőzésével, az utcában, amelynek a végén, a Torna-patakban megtalálták a vízbe fulladt embert Ajkán. Az asszony felidézte, amikor kinézett az ablakán azt látta, hogy több rendőr-, meg tűzoltó autó, illetve mentő áll az utcájukban, és a többiekkel együtt akkor értesült arról, hogy mi történt a közelükben. Az utcabeliek nem ismerték az illetőt, akit megtaláltak a vízben, állításuk szerint nem az utcájukból való. Arról sem volt tudomásuk, ki találta meg az illetőt, mert a hídon, ami a Torna-patakon átível, egész nap sokan sétálnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!