a lakosság segítségét kéri a rendőrség

2018.05.17. 13:36

Eltűnt egy tizennégy éves lány a Balatonalmádi lakásotthonból

Körözi a Balatonalmádi Rendőrkapitányság bűnügyi osztálya az ismeretlen helyen tartózkodó 14 éves Csonnó Valentina Mariannát. A lány felkutatásában a rendőrség a lakosság segítségét kéri, közölte Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

A fiatal lány 2018. április 19-én engedély nélkül távozott ismeretlen helyre egy balatonalmádi lakásotthonból, azóta életjelet nem adott magáról, felkutatására tett rendőri intézkedések eddig nem jártak eredménnyel. Csonnó Valentina Marianna körülbelül 160 cm magas, vékony testalkatú, hosszú barna hajú, kék szemű. Testékszere, tetoválása nincs.

Csonnó Valentina Mariannát keresi a rendőrség Fotó: Rendőrség

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható lányt felismeri, tartózkodási helyéről vagy eltűnésénekkörülményeiről információval rendelkezik, névtelensége megőrzésével jelentkezzen (H-CS: 8-16 és P: 8 -13 óra között) a Balatonalmádi Rendőrkapitányság 88/438-711-es telefonszámán, vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a nap 24 órájában elérhető 107 vagy 112 segélyhívó telefonszámon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!