gázolás

2017.11.21. 20:15

Elütötte a nőt, azután továbbhajtott – Jelentkezzen, ha látta a balesetet!

Uzsa külterületén történt közúti közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várják a tapolcai rendőrök, mondta el Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

A Tapolcai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya segítségnyújtás elmulasztása bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat büntetőeljárást. A nyomozás adatai szerint ismeretlen személy 2017. november 20-án 20 óra 10 perc körül közlekedett az általa vezetett ismeretlen forgalmirendszámú és típusú személygépkocsival Uzsa külterületén, a Lázhegy utca irányából a 84-es számú főútvonal irányába. Haladásakor a jármű jobb oldalával fellökte a vele azonos irányban, a menetirány szerinti jobb oldalon gyalogosan közlekedő nőt, és megállás nélkül továbbhajtott a 84-es számú főút felél, majd Keszthely felé elkanyarodott. A gyalogos a baleset következtében nyolc napon belül gyógyuló, könnyű sérüléseket szenvedett.

A Tapolcai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti osztálya kéri, hogy aki a balesettel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Tapolcai Rendőrkapitányság 06-87/413-322-es telefonszámán, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok egyikén, vagy a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!