életveszélyesen megsérült a sofőr

2018.01.10. 10:49

Fának csapódott egy autó Tapolca és Gyulakeszi között (frissítve)

Lesodródott az úttestről és egy út menti fának csapódott egy személyautó szerda délelőtt a Tapolca és Gyulakeszi közötti úton.

Kovács Erika

Fotó: Archív

A balesethez a badacsonytomaji hivatásos és a tapolcai önkormányzati tűzoltók érkeztek ki, akik áramtalanították a járművet és megkezdték a műszaki mentést – adja hírül a katasztrófavédelem.

A munkálatok idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Elsődleges információink szerint a balesetben a gépkocsi vezetője megsérült, ezért őt a mentők ellátják.

FRISS: Lesodródott az útról és fának ütközött egy személygépkocsi a Tapolca és Gyulakeszi közötti úton szerdán, mondta el érdeklődésünkre Varga Tamás megyei rendőrségi sajtóreferens. Úgy tudjuk, a sofőr súlyos, életveszélyes sérülést szenvedett.

Fotó: olvasó

Helyszíni információnk szerint mentőhelikopter is a helyszínen tartózkodik. Az utat teljes szélességében lezárták, a forgalmat Nemesgulács irányába terelik. A katasztrófavédelemtől megtudtuk, a badacsonytomaji hivatásos és a tapolcai önkormányzati tűzoltók áramtalanították a járművet és végzik a műszaki mentést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!