mielőtt útnak indul

2018.04.26. 19:13

Forgalmirend-változások lesznek Veszprém megyében

A Carpathian Couriers Race kerékpárverseny miatt ideiglenes forgalomkorlátozások lesznek Veszprém megyében szombaton, 10 óra és 13 óra között, mondta el Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

A verseny útvonala: Veszprém, Óváros tér – Veszprém, Szabadság tér – Veszprém, József Attila utca – Pula – Halimba – Nyirád – Tapolca – Pula – Halimba – Nyirád – Devecser – Noszlop – Bakonypölöske – Kup – Pápakovácsi – Pápa, Acsádi út – Pápa, Külső-Győri út – Pápa, Várkert út – Pápa, Városi Sportcsarnok. A versenyzők az úttesten a menetirány szerinti jobb oldalon közlekedhetnek rendőri biztosítás mellett. Az alábbi útszakaszokon a mezőny áthaladásának idejére teljes pályás útlezárás lesz érvényben: a 7309-es számú úton Pula és Padragkút között, a 77-es számú főúton Monostorapáti és Vigántpetend között, a 8402-es számú úton Kup és Pápakovácsi között, a 83-as számú főúton a Pápát elkerülő szakaszon a 8402-es számú út kereszteződésétől a 8305-ös számú út kereszteződéséig, Pápán az Acsádi út – Külső-Győri út – Várkert út – Városi Sportcsarnok közötti útszakaszon.

A rendőrség javasolja, a járművezetők az adott útvonalon a járműveikkel ne várakozzanak az úttestesten. A járművezetők fokozott figyelemmel, a megváltozott forgalmi rend szerint közlekedjenek!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!