Balek

2017.09.19. 13:04

Micsoda lúzer! A saját zoknija buktatta le a tapolcai garázdát

A tapolcai rendőrök egy 24 éves nagykőrösi férfival szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt vádemelési javaslattal zárták le a büntetőeljárást, tudtuk meg a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságtól.

Kovács Erika

Fotó: Archív

Az eljárás adatai szerint 2017. július 23-án 2 óra 20 perc körül Révfülöpön a nagykőrösi P. Márk egy több fős társaságra rátámadt és közülük két férfit megütött. Ezek után pedig egy személygépkocsit rugdosott, melynek két első lámpája betörött, a motorháztető behorpadt. A járműben közel százezer forint kár keletkezett. A rendőrök a bejelentést követően azonnal a helyszínre érkeztek, ahol a sértett megrongált járművének lámpájában egy zoknit találtak. Az adatgyűjtés eredményeként előállították P. Márkot a Tapolcai Rendőrkapitányságra és gyanúsítottként hallgatták ki. A férfinak csak az egyik lábán volt zokni, elismerte, hogy a helyszínen talált másik zokni az övé. A tapolcai rendőrök a büntetőeljárást a napokban befejezték és az ügyben keletkezett iratanyagot vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek megküldték.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!