hatalmas volt a dugó

2019.03.01. 15:13

Halálos baleset Veszprémben: Balaton-parti férfi az áldozat

Nem élte túl az ütközést a 31 éves, balatonakarattyai motoros férfi, aki összeütközött egy kamionnal Veszprémben, pénteken délután.

Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika/Napló

A 31 éves férfi egy Suzuki túramotorral a vasútállomás felől közlekedett a 830-as számú úton, a Veszprémet elkerülő északi körgyűrűn, amikor eddig tisztázatlan okból nekiment a vele szemből érkező kamionnak, mondta el a részleteket a balesetről Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens. Az ütközésben a motoros olyan sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen elhunyt. A rendőrség a helyszínelés és a műszaki mentés idejére az utat teljes szélességében lezárta, és a forgalmat a környező utcákra terelte.

Fotó: Kovács Erika/Napló

A helyszínen azt láttuk, hogy a baleset egy kisebb kanyarban történt, ahol a motoros az ütközés után megperdülhetett, mert menetirányával ellentétesen állt meg a szalagkorlátnál, aminek nekicsapódott. A motor a felismerhetetlenségig összetört, vezetője pedig az árokba zuhant. A jármű darabjai szétszóródtak.

Fotó: Kovács Erika/Napló

A kamionos nem sérült meg, és később a járművel el is tudott menni. A baleset környékén hatalmas dugó alakult ki a péntek délutáni csúcsforgalomban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!