közlekedésbiztonság

2018.09.22. 15:00

Hallássérülteknek is tartott előadást a baleseti helyszínelő

A Siketek és Nagyothallók Országos Szövetségének Veszprém Megyei Szervezeténél, valamint a város polgármesteri hivatalában tartott rendhagyó előadást a biztonságos közlekedésről Pintér József címzetes rendőr főtörzszászlós, a Veszprémi Rendőrkapitányság baleseti helyszínelője a napokban.

Kovács Erika

Pintér József baleset-helyszínelő: a közlekedés veszélyes „üzem”, ahol egy pillanatnyi figyelmetlenség a családok életére adott esetben visszafordíthatatlan hatással lehet

Pintér József 2018. szeptember 18-án a szervezetnél jelnyelvi tolmács közreműködésével beszélt a biztonságos közlekedésről. Helyszínelés közben készített " target="_blank" rel="nofollow noopener">kisfilmjével mutatta be, milyen következményekkel járhat egy meggondolatlan mozdulat gépkocsivezetés közben.

A címzetes rendőr főtörzszászlós 2018. szeptember 19-én a veszprémi városházán is beszélt a közlekedésbiztonságról. Hangsúlyozta, hogy a legtöbb balesetet a biztonsági öv hiánya, az alkohol, a linkség, az elalvás, a nem megfelelő sebesség, az előzés és a vezetés közben történő telefonálás okozza. A filmet a hivatalban is bemutatta, kiemelve, a közlekedés veszélyes „üzem”, ahol egy pillanatnyi figyelmetlenség végzetes következménnyel is járhat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!