mindennek nekiment

2018.10.15. 07:00

Ittas sofőr ámokfutása: az erdőben rejtőzött el

Elfogták a veszprémi rendőrök a baleset helyszínét elhagyó 39 éves járművezetőt, közölte Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

A veszprémi férfi október 11-én egy sorompóval lezárt parkolóból személyautóval indult el, miközben nekihajtott két, várakozó gépkocsinak, egy kerítésnek és a sorompónak is, majd a veszprémi északi körgyűrű felé ment tovább. Az Aradi vértanúk utca irányából a Házgyári út felé közlekedve lement az úttestről, és a vízelvezető árokba borult. Ezután kiszállt az autóból, elindult gyalog a vasútállomás felé, és közben behúzódott az út menti erdőbe.

A Veszprémi Rendőrkapitányság járőrei a 39 éves sofőrt megkeresték és elfogták. Vele szemben felmerült az ittasság gyanúja, előállították a Veszprémi Rendőr-kapitányságra további mintavételre. Kiderült, vezetői engedélyét a Tapolcai Rendőrkapitányság idén május 27-én visszavonta. A férfi ellen járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!