Összesítő

2017.11.13. 11:18

Ittas vezetőket, körözötteket fogtak a rendőrök Veszprém megyében

A rendőrök most sem unatkoztak! Az elmúlt 24 óra rendőri intézkedései Veszprém megyében.

police.hu

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei vasárnap délelőtt Pápa belterületén igazoltatták F. Cs. Lajos budapesti lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Pápai Rendőrkapitányság körözést bocsátott ki és elfogását rendelte el, mivel nem fizette meg a kiszabott pénzbírságot. A meg nem fizetett pénzbírságot a bíróság elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg a budapesti lakos. A 42 éves férfit az egyenruhások előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság fogdájába szállították.

Az elmúlt 24 órában Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén a rendőrök egy halálos kimenetelű, egy személyi sérüléssel járó és két anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány kilenc főt állított elő, köztük hatot ittas vezetésen értek tetten, további egyet az ellene érvényben lévő körözés alapján. Biztonsági intézkedést egy esetben foganatosítottak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!