szemtanúkat keresnek

2017.10.19. 14:40

Ki látta a balesetet?

Közlekedési baleset szemtanúinak jelentkezését várja a rendőrség, mely október 16-án, Csehbánya térségében történt, közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztálya.

Kovács Erika

Fotó: rendőrség

Az Ajkai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztálya indított eljárást a Csehbányánál történt közlekedési baleset miatt. A rendelkezésre álló adatok szerint 2017. október 16-án 13 óra 37 perckor ismeretlen személy az általa vezetett ismeretlen rendszámú járműszerelvénnyel közlekedett a 8-as számú főúton, Csehbánya térségében Herend irányából Ajka felé, amikor nem vette észre az őt előző Opel gépkocsit és a jármű bal hátsó része ütközött az Opel jobb oldali visszapillantó tükrével.

Az ütközés miatt az Opel vezetője fékezett, majd keresztbe fordult az úttesten, és a jobb hátsó sarkával nekiment a kapaszkodósávon érkező tehergépkocsi jobb elejének, majd a szalagkorlát mellett állt meg. A balesetnél nem sérült meg senki.

Fotó: rendőrség

Az Ajkai Rendőrkapitányság közlekedésrendészeti alosztálya kéri, hogy aki az esettel kapcsolatban információval rendelkezik, névtelensége megőrzésével tegyen bejelentést az ingyenes 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok egyikén.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!