Pincébe tört be

2018.02.26. 17:59

Kirámolta a tárolókat Várpalotán – Még aznap elfogták

A várpalotai rendőrök még aznap elfogták a bűncselekmény elkövetőjét, akit gyanúsítottként hallgattak ki.

police.hu

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2018. február 24-én reggel arról, hogy Várpalotán, a Kálvária városrészben egy társasház pincehelyiségében több tárolóba ismeretlen személy betört, onnan különböző használati tárgyakat és egy kerékpárt vitt magával.

A rendőrök az adatgyűjtés eredményeként még aznap délután elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét, egy 24 éves várpalotai férfit.

K. Antalt előállították a Várpalotai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítotti kihallgatásán beismerő vallomást tett. A férfi a nyomozóknak elmondta, hogy a hajnali órákban a kerékpárral a belvároshoz közeli vendéglátóhelyhez tekert, ahol a járművet elrejtette azzal a céllal, hogy azt majd értékesíti. Kihallgatásán további, 2018 februárjában elkövetett vagyon elleni bűncselekményeket is elismert. A kerékpárt a nyomozók megtalálták, lefoglalták, és a tulajdonosának visszaadták.

K. Antalt négy rendbeli lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt a nyomozók őrizetbe vették, és előterjesztést tettek előzetes letartóztatásának indítványozására.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!