útlezárás

2018.11.07. 08:28

Kisbusz és egy személyautó ütközött Balatonalmádiban – Friss információk a balesetről

Frontálisan ütközött össze egy kisbusz és egy személyautó Balatonalmádiban, egy beszorult sérültet a tűzoltók szabadítottak ki.

katasztrofavedelem.hu, Kovács Erika

Fotó: Kovács Erika/Napló

Helyszíni információnk szerint a sérültet végül nem mentőhelikopterrel, amely a helyszínre érkezett, hanem mentőautóval vitték kórházba. Úgy tudjuk, a Veszprém felé közlekedő kisbuszban egy dél-afrikai nő utazott, aki ismeretlen okból áttért a szemközti sávba, ahol összeütközött egy személyautóval.

Fotó: Kovács Erika/Napló

Erről írtunk korábban:

Frontálisan ütközött össze egy kisbusz és egy személyautó Balatonalmádiban, a Veszprémi úton. Az ütközés következtében a személyautóba szorult egy ember, akit a balatonfűzfői és a veszprémi hivatásos tűzoltók feszítőhenger segítségével szabadítottak ki. A másik jármű vezetője is megsérült, a mentők megállapítása szerint könnyebben. Az érintett útszakaszt lezárták a hatósági beavatkozás idejére. A beszorult sérültet mentőhelikopterrel vitték kórházba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!