elfogták

2017.12.06. 18:44

Láncfűrészre fájt a foga, de nem volt rá pénze?

Három órán belül elfogták a tolvajt a veszprémi rendőrök, tudtuk meg Kucsera Katalin megyei rendőrségi sajtóreferenstől. A férfi egy szentgáli ingatlanba tört be.

Kovács Erika

A sértett bejelentést tett a rendőrségre arról, hogy 2017. december 5-én szentgáli ingatlanjának melléképületébe ismeretlen személy betört, és onnan elvitt egy hatvanezer forint értékű láncfűrészt. A rendőri adatgyűjtéssel három órán belül azonosították és szentgáli tartózkodási helyén elfogták a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. A 23 éves férfit előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A fiatal férfi a lopott szerszámgépet továbbértékesítette egy szintén helyben lakó, 41 éves férfi számára. Vele szemben orgazdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult nyomozás. Az ellopott láncfűrészt lefoglalták a rendőrök.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!