tragédia

2018.12.17. 13:16

Meghalt egy ötvenéves férfi egy veszprémi építkezésen (frissítve)

A kórházba szállítás után meghalt egy ötvenéves férfi, akit egy tehergépkocsi ütött el egy veszprémi építkezésen, közölte a rendőrség. A Kittenberger Kálmán Nonprofit Kft. és a Vemévszer Kft. közös sajtóközleményt adott ki.

Kovács Erika

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenységirányítási Központjába december 17-én 7 óra 29 perckor érkezett bejelentés, miszerint egy veszprémi építkezésen egy ott dolgozó illető teherautóval, hátramenetnél elütötte a járműnek háttal álló, ott dolgozó 50 éves férfit. A balesetben a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a kórházba szállítás után életét vesztette. A baleset körülményeit a Veszprémi Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Kittenberger Kálmán Nonprofit Kft. és a Vemévszer Kft. közös sajtóközleményben közölte: „Mély fájdalommal értesültünk arról, hogy a Kittenberger Kálmán Nonprofit Kft.-hez tartozó, 2018 márciusa óta a látogatói területtől kerítéssel elzárt építkezési területen, az építési munkáknál tragikus kimenetelű közlekedési baleset történt. A kivitelezést végző Vemévszer Kft. és a Kittenberger Kálmán Nonprofit Kft. mély együttérzésüket fejezik ki a hozzátartozóknak és osztoznak a gyászban. A társaságok elkötelezettek abban, hogy a tragédia körülményeit vizsgáló hatóságok részére a vizsgálathoz minden segítséget megadják.” Hozzátették, mindezek tükrében, a gyászoló családra való tekintettel, valamint a vizsgálatok könnyítése érdekében, az ügy lezárásáig a történtekkel kapcsolatban nem kívánnak nyilatkozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!