tárgyjutalom

2017.09.14. 17:39

Megtalálták az eltűnt férfit: elismerés járt érte!

Tárgyjutalomban részesítette a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője a Balatonkenesei Rendőrőrs őrsparancsnokát egy idős férfi megtalálásában nyújtott kiemelkedő munkájáért.

Kovács Erika

Mint arról korábban beszámoltunk, a rendőrségre 2017. szeptember 12-én kora hajnalban érkezett bejelentés arról, hogy egy 68 éves férfi a balatonakarattyai nyaralójából ismeretlen helyre távozott. Az értesítést követően azonnal megindult az idős férfi keresésének megszervezése.

Tarcsa Csaba megyei rendőrfőkapitány (jobbról) emlékplakettel ismerte el Éliás Gábor rendőr őrnagy munkáját Fotó: rendőrség

Éliás Gábor rendőr őrnagy, a Balatonkenesei Rendőrőrs őrsparancsnoka szolgálata megkezdésekor azonnal intézkedéseket határozott meg az állománya részére, a kutatásban a rendőrök és a polgárőrök mellett részt vett a Veszprém Megyei Kutató-mentő Szolgálat Alapítvány kereső csoportja is.

A társszervekkel való együttműködésnek köszönhetően az eltűnt férfit a bejelentést követő kilenc óra múlva Balatonakarattya egyik strandján megtalálták, majd az Országos Mentőszolgálat munkatársai kórházba szállították.

Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. szeptember 14-én a felderítés és a megtalálás során végzett kiemelkedő munkája alapján Éliás Gábor rendőr őrnagynak, balatonkenesei őrsparancsnoknak emlékplakettet adományozott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!