elismerés

2017.10.20. 14:00

Rendőrségi elismerések a nemzeti ünnep alkalmából

Tarcsa Csaba, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője elismeréseket adott át több munkatársának az 1956-os szabadságharc 61. évfordulója alkalmából, mondta el Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Az ünnepségen a veszprémi Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 8. osztályos diákjai adtak szép műsort. Fotó: Rendőrség

Az ünnep alkalmából az Országos Rendőr-főkapitányság 2017. október 18-án megrendezett központi ünnepségén a Várpalotai Rendőrkapitányság állományából Gere Tamás rendőr zászlós kimagasló munkája elismeréseként tárgyjutalomban részesült. Tarcsa Csaba rendőr dandártábornok, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője 2017. október 20-án ünnepélyes állománygyűlés keretében, Veszprémben elismerésben és tárgyjutalomban részesítette azokat, akik kiemelkedő munkát végeztek az elmúlt időszakban.

. Fotó: Rendőrség

 

Fotó: Rendőrség
Az ünnepségen a veszprémi Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 8. osztályos diákjai adtak szép műsort Fotó: Rendőrség

 

A megyei rendőr-főkapitányság dolgozói közül tizenketten, a helyi rendőrkapitányságoktól pedig huszonheten vehettek át elismerést és tárgyjutalmat. Az ünnepségen a veszprémi Szilágyi Erzsébet Keresztény Általános és Alapfokú Művészeti Iskola 8. osztályos diákjai adtak szép műsort.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!