nagyon várjuk!

2018.05.21. 08:00

Rendvédelmi nap Veszprémben: izgalmas bemutatókkal készülnek

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság társszervekkel közösen Rendvédelmi napot szervez Veszprémben az óvodásoknak, általános-, és középiskolásoknak, valamint felnőtteknek a Pannon Egyetem parkolójában, 2018. május 25-én, - ha esik, június elsején- 10 órától 13 óráig, közölte Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

A program a megyeszékhelyen, az Óváros téren kezdődik a Készenléti Rendőrség Zenekar műsorával, majd a zenekar rendőri felvezetéssel vonul az egyetemhez, ahol a parkolóban a társszervek bemutatóit nézhetik meg az érdeklődők. Az együttműködők, mások mellett a megyei katasztrófavédelem, a mentőszolgálat, a büntetés-végrehajtási intézet, az MH Bakony Harckiképző Központ, az MH Légi Vezetési és Irányítási Központ, az adóhivatal számos gépjárművel (BTR-80 harcjármű, tűzoltó autó, mentőautó, rendőrautó, bűnügyi helyszínelő autó, honvédségi járművek) és sátrakkal települnek ki a rendezvény helyszínére. A sátrakban bemutatnak többek között repülő szimulátort, kényszerítő eszközöket, szolgálati fegyvereket, hamisított árukról készített kiállítási anyagokat, mentéstechnikai eszközöket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!