nyilvános fülkéből telefonált

2019.02.07. 16:34

Robbantással fenyegettek meg egy veszprémi gyorséttermet – Friss: elfogták az elkövetőt!

A veszprémi rendőrök három órán belül elfogták a közveszéllyel fenyegető férfit.

Kovács Erika

Fotó: rendőrség

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. február 7-én 15 óra 17 perckor érkezett bejelentés egy nyilvános telefonfülkéből arról, hogy egy veszprémi gyorsétterem fel fog robbanni. A helyszínre érkező járőrök az étterem környékét lezárták, valamint gondoskodtak annak kiürítéséről. A rendőrök átvizsgálták az épületet, ahol robbanóanyagot nem találtak.

Igor segített gazdájának, Kovács Bence rendőr törzsőrmesternek az elfogásban
Fotó: rendőrség

 

Fotó: rendőrség

A Veszprémi Rendőrkapitányság munkatársai az adatgyűjtés eredményeként azonosították a feltételezett telefonálót, majd a bejelentéstől számított három órán belül Kovács Bence rendőr törzsőrmester Igor nevű szolgálati kutyájával a veszprémi buszpályaudvaron elfogta a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 27 éves férfit. A várpalotai lakost előállították a Veszprémi Rendőrkapitányságra, elszámoltatása folyamatban van. Ellene közveszéllyel fenyegetés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult.

Korábban írtuk:

Felrobban a Veszprém belvárosi étterem, ezzel hívta fel valaki a rendőrséget csütörtökön délután, közölte Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Az épületet a rendőrség azonnal kiürítette és megkezdték az átvizsgálását.

 

A környéket a gyalogosok, illetve a járművek elől lezárta a rendőrség, így a Kórház utcát egészen a gyorsétteremig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!