kilenc pince feltörését ismerte el

2018.01.14. 20:04

Sorozatban törte fel a pincéket Várpalotán: elfogták a rendőrök

A várpalotai rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be egy 23 éves férfi ellen indított nyomozást, aki több pincét is feltört Várpalotán, közölte Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferens.

Kovács Erika

Fotó: Archív

A rendőrségre 2017. július 6-án érkezett bejelentés, hogy ismeretlen személy egy várpalotai társasház pincéjéből különböző eszközt tulajdonított el. A sértett a kiérkező rendőröknek elmondta, hogy az épület lépcsőházának bejáratánál összetalálkozott egy ismeretlen fiatal férfival, aki a pince irányából tartott kifelé, kezében az ő saját eszközeivel. A nő megpróbálta visszatartani a férfit, mire a fiatal az ellopott holmikat hátrahagyva elfutott. A helyszíni szemlén a rendőrök több másik alagsori helyiséget is feltörve találtak. A nyomozásnál beszerzett adatok alapján még a feljelentés napján azonosították, elfogták és gyanúsítottként hallgatták ki a 23 éves várpalotai K. Antalt. A férfi összesen kilenc pince feltörését ismerte el meghallgatása során. A K. Antal ellen indított egyrendbeli lopás bűntett és többrendbeli lopás vétség megalapozott gyanúja miatt indított eljárást a Várpalotai Rendőrkapitányság munkatársai a napokban befejezték, és az ügy iratait vádemelési javaslattal küldték meg az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!