Nem volt jó ötlet

2018.04.25. 16:22

Talált bankkártyával fizetett a szentgáli fiú és a veszprémi nő

A balatonalmádi rendőrök vádemelési javaslattal zárták a nyomozást, tudtuk meg Aradi Virág megyei rendőrségi sajtóreferenstől.

Kovács Erika

A Balatonalmádi Rendőrkapitányság készpénz-helyettesítő fizetési eszköz felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytatott eljárást egy 18 éves szentgáli fiúval és egy 23 éves veszprémi nővel szemben. Az eljárás adatai szerint a gyanúsítottak egy más nevére szóló talált bankkártyával 2018. március 3. és 2018. március 5. között több alkalommal próbáltak készpénzt felvenni, valamint összesen 21 alkalommal vásároltak veszprémi és felsőörsi üzletekben. Az elkövetők a vásárlásoknál figyeltek arra, hogy a végösszeg mindig 5000 forint alatt maradjon, mert így PIN kód ismerete nélkül is tudtak a talált bankkártyával fizetni. A Balatonalmádi Rendőrkapitányság a napokban befejezte a nyomozást a szentgáli fiúval és a veszprémi nővel szemben, és az ügy iratait vádemelési javaslattal továbbította az illetékes ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!