heti összefoglaló

2019.07.22. 16:00

Tragikus héten vagyunk túl Veszprém megyében: Súlyos baleset és végzetes döntés a völgyhídnál

Sajnos ezt a hetet sem úsztuk meg balesetek és tragédia nélkül.

Forrás: police.hu

Két autó ütközött Tihanynál

A hét elején két személygépkocsi ütközött össze a 71-es számú főút 43. kilométerszelvényében, Tihany külterületén. A balesetben egy személy sérült meg. Az érintett útszakaszon a baleset helyszínelésének idejére félpályás útlezárás volt érvényben.

Súlyos baleset Litérnél

Szerdán frontálisan összeütközött két személyautó Veszprém és Litér között, a murvabányai bejárónál. A balesethez mentőhelikopter is érkezett, az utat lezárták, terelőútvonal nem volt.

Fotó: police.hu

A veszprémi tűzoltók dolgoztak a helyszínen, akik feszítővágóval szabadították ki az egyik utast.

A Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya kéri, hogy aki a fenti közúti közlekedési balesettel kapcsolatosan érdemleges információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Veszprémi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (8200 Veszprém, Bajcsy-Zsilinszki utca 2.), vagy hívja telefonon a 88/428-022-es telefonszám 1012-es mellékét, illetve a 107-es vagy 112-es központi segélyhívó számok valamelyikét, vagy névtelenségének megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80-555-111-es Telefontanú zöld számán.

Tragédia a veszprémi völgyhídnál

Vasárnap délután sajnos valaki végzetes döntést hozott és leugrott a veszprémi völgyhídról. Megkeresésünkre a rendőrség közölte, a haláleset körülményeit a rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja.

Hősüket is ünnepeltünk

Szerencsére nem csak szomorú történetekről számolhattunk be: hétfőn kitüntetést kaptak a bakonyi ralibaleset hősei: Novák Erik, Kucsera Antal és Tamás Dániel. A helytállásáért, hősies segítségnyújtásért katasztrófavédelmi emlékplakettet adott át nekik Dányi Béla megyei katasztrófavédelmi igazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!