baleset-megelőzés

2017.09.17. 15:10

Fiatalok Napja: éljenek biztonságban!

A Veszprém Arénánál szervezett, fiataloknak szóló rendezvényen a helyi rendőrkapitányság baleset-megelőzési programmal és toborzással vett részt, tudtuk meg Aradi Virágtól, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensétől.

Kovács Erika

A Veszprémi Rendőrkapitányság balesetmentes programokkal várta a fiatalokat Fotó: rendőrség

Veszprém önkormányzata második alkalommal szervezte meg a Fiatalok Napja rendezvényt a hétvégén, a helyi arénánál. A sportprogramokkal, játékos vetélkedőkkel, és koncertekkel színesített délutánon tizenegy középiskola diákjai vettek részt, melyen a Veszprémi Rendőrkapitányság balesetmentes programokkal várta a fiatalokat.

A Veszprémi Rendőrkapitányság balesetmentes programokkal várta a fiatalokat Fotó: rendőrség

Az érdeklődők KRESZ tesztet tölthettek ki és egészségügyi totón mérhették össze tudásukat. Nagy sikert aratott a „részeg szemüveg”, melynek kipróbálásával a tanulók megtapasztalhatták, hogy milyen következményekkel jár az alkoholfogyasztás az észlelésre. A rendőrkapitányság megelőzési előadói apró ajándékokat, kerékpáros közlekedési lámpát, láthatósági karkötőt ajándékoztak a középiskolásoknak.

A rendezvényen a pályaválasztás előtt álló fiataloknak a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság toborzói tájékoztatót tartottak a rendőri hivatásról és a határvadász egységekbe való felvételi követelményekről valamint a jelentkezés feltételeiről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában